Enterprise Drupal

Drupal Logo

Het Drupal CMS na 15+ jaar ontwikkeling uitgegroeid tot het meest populaire open source content management platform ter wereld.

Sinds de release van Drupal 8 heeft het een enorme sprong gemaakt op het gebied van kwaliteit en stabiliteit. Het Drupal CMS nu zeer goed inzetbaar in bedrijfskritische enterprise omgevingen. Ibuildings heeft Drupal ingezet als bedrijfskritisch CMS component bij:

  • RTL Nieuws / RTLZ / EditieNL / RTL Boulevard / Bright
  • TMG (Telegraaf.nl en hun regionale merken)
  • ZLM Verzekeringen
  • Alliander

We kennen precies de kracht van Drupal en de juiste manier om deze in te zetten voor content management oplossingen in een bedrijfskritische omgeving.

Content-management

Drupal is sterk in contentmanagement voor websites. Onze software engineers voegen daar kwaliteit, onderhoudbaarheid en flexibiliteit aan toe:

  • Kwaliteit omdat we weten welke modules (uit de vele tienduizenden beschikbare) de juiste kwaliteiten hebben.

  • Onderhoudbaarheid omdat we Drupal zo installeren en onderhouden dat upgraden makkelijk blijft.

  • En flexibiliteit omdat we Drupal oneindig kunnen aanpassen aan uw wensen. En dat met behoud van kwaliteit en onderhoudbaarheid!

Headless Drupal

Traditioneel wordt een content management omgeving gebruikt om content te beheren én te publiceren. Uw mobiele applicaties willen echter vaak dezelfde content publiceren. Samen met toenemende eisen op het gebied van gebruikerservaring moeten beheren en publiceren daarom losgekoppeld worden. Dan wordt Drupal de back-end. En de front-end wordt gebaseerd op een flexibel framework zoals AngularJS of ReactJS.

Onze software engineers hebben veel ervaring met het inzetten van Drupal in hybride omgevingen (progressive decoupling) tot volledige ontkoppelde Drupal instanties (full decoupling).

Drupal Business Applications

Behalve content management oplossingen wordt Drupal door zijn grote flexibiliteit ook ingezet om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen. Vaak zijn dit combinaties tussen content management functionaliteiten en het kunnen ondersteunen van interne bedrijfsprocessen.

Die grote flexibiliteit van Drupal is ook een valkuil. Het introduceert veel complexiteit in een omgeving die is ontworpen voor content management. De uitdaging is om Drupal zo in te zetten, dat de kracht behouden blijft en het geen struikelblok wordt voor de toekomst.

Omdat Ibuildings naast Drupal ook applicaties ontwerpt en bouwt met applicatie frameworks, zijn wij perfect in staat de juiste tool voor iedere toepassing te kiezen. En om te combineren waar dat kan. Dit zorgt voor optimaal gebruik van standaardcomponenten en tegelijkertijd de kwaliteit en robuustheid die nodig is voor bedrijfskritische applicaties.

Meer weten over Drupal voor uw organisatie?

We vertellen u graag meer. Telefonisch of in een kennismakingsgesprek. Bel 088-00-24000 of vul direct het formulier in:

Verplicht veld

Verplicht veld

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.