Software-architectuur - het fundament voor uw online ambities

De gekozen software-architectuur bepaalt alles. Van onderhoudbaarheid, flexibiliteit, uitbreidbaarheid, performance, veiligheid tot de vereiste expertise van uw software engineers. Het is letterlijk het fundament van uw online business en ambities.

Onze software-architecten ontwerpen en implementeren de juiste software-architectuur voor onze projecten, maar adviseren ook uw ontwikkelteam bij de start van een nieuw ontwikkelproject.


Mobile - eerst mobiel, daarna desktop

Websites worden applicaties. En applicaties worden apps. Met een touch interface als het unieke verschil. Ibuildings bouwt applicaties die net zo makkelijk met een vinger te bedienen zijn als met een muis. En omdat het mogelijk is om een touch interface met de muis te bedienen maar niet andersom, denken wij “Touch First”. We vinden het belangrijk dat een applicatie gewoon werkt, los van het apparaat wat je in je handen hebt of dat op je bureau staat.


Security - a way of life bij Ibuildings

Onze uitgebreide expertise stellen we beschikbaar aan opdrachtgevers in de vorm van security audits en advisering. Via een security audit stellen we vast of een webomgeving het juiste veiligheidsniveau heeft en geven concrete aanbevelingen om dit te verbeteren. Dit doen wij niet alleen voor uw webomgeving, maar ook uw ontwikkelproces. Security is geen eenmalige taak, maar behoort een integraal onderdeel te zijn van het continue ontwikkelproces.


Performance - een integraal onderdeel van elk project

We hebben ruime ervaring opgedaan bij het bouwen van high-performance websites zoals NU.nl en de RTL Nieuws. Door inzet van slimme technieken zorgen we dat uw bestaande of nieuwe applicatie snel en direct aanvoelt. Dit geeft uw doelgroep een positieve gebruikerservaring.