Strategische webontwikkeling

Wij ontwerpen en realiseren bedrijfskritische maatwerk webapplicaties voor organisaties waar een standaard website of webapplicatie onvoldoende is. We helpen onze opdrachtgevers in de strategische transitie van ‘business’ naar ‘online business’.
En dat doen we door het inzetten van moderne open-source technologie om lange termijn oplossingen te realiseren met de juiste kwaliteit, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid.

PHP-technologie

We zijn absolute experts op het gebied van PHP-technologie, de meest succesvolle webtechnologie op het internet. We ontwikkelen sinds onze oprichting in 1999 met PHP en zijn inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van PHP-technologie.

Kernwaarden van Ibuildings

  • Kwaliteit: we zijn kritisch en streven naar de hoogst haalbare uitvoering 
  • Bedreven: we doen met passie waar we goed in zijn
  • Eerlijk: we handelen oprecht en integer
  • Plezier: samen aan de slag in een prettige omgeving
  • Praktisch: we handelen op een manier die ook uitvoerbaar is

Ibuildings Italy

Naast onze vestigingen in Utrecht en Vlissingen is Ibuildings tevens actief in Italië. Onze dochteronderneming Ibuildings Italy richt zich vanuit Milaan op de Italiaanse markt met een gepassioneerd team van PHP & JavaScript developers en designers.
Samen vormen we een sterk internationaal team dat voor Europese opdrachtgevers de grootste uitdagingen kan aanpakken door onze gezamenlijke expertise, omvang en internationale focus.

Bezoek onze Italiaanse website:

https://www.ibuildings.it/
 

Werken bij Ibuildings

foto medewerkers Ibuildings


Ibuildings meet haar succes niet alleen in de tevredenheid van onze opdrachtgevers, maar werkt net zo hard aan het aanbieden van de meest interessante werkomgeving voor onze medewerkers. Met uitdagende en belangrijke projecten voor het team van software engineers als sleutel voor ons succes. Ons team van software engineers groeit namelijk enorm in ervaring, expertise en wijsheid met elk project wat we uitvoeren. Vaak voor zeer diverse opdrachtgevers in de meest uiteenlopende sectoren. Dat geeft ons team die brede blik op webontwikkeling en geeft elke developer iedere keer de mogelijkheden om persoonlijk te groeien.

Wil je deel uitmaken van dit team?

Bezoek dan onze carrière website met meer informatie en vacatures:

http://www.werkenbijibuildings.nl

Dutch PHP Conference

DPC


Wij hechten enorm veel waarde aan de open source community, en specifiek de PHP community. Door het delen van niet alleen broncode, maar juist de achterliggende inzichten, ideeën, best-practices en visie op webontwikkeling hebben PHP wereldwijd zo succesvol gemaakt. Ibuildings wil actief bijdragen aan het succes van PHP.

Daarom zijn we ruim 10 jaar geleden gestart met het organiseren van een nieuwe conferentie rondom PHP technologie: de Dutch PHP Conference. 

De DPC brengt elk jaar in Amsterdam zo'n 600 PHP developers, software architecten en managers bij elkaar in een driedaagse conferentie. We zijn ontzettend trots op het enorme succes van DPC de afgelopen 10 jaar.  

Lees meer over DPC op de conferentie website:

http://www.phpconference.nl

European Drupal Days

EDD


Drupal, Know-How, Technology, Best Practices, Security, Networking, Development

De European Drupal Days is een driedaagse conferentie gericht op de Drupal community en georganiseerd door Ibuildings Italië. De conferentie is geheel in het Engels en vindt plaats in Milaan.

De volgende editie vindt plaats op 8,9 en 10 juni 2017.

Bezoek de conferentie website:

https://www.drupaldays.eu/

Maak persoonlijk kennis met ons

Wilt u meer weten over wie wij zijn, hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

foto tom

Tom Schenkenberg

Formulier verzonden.

Wij nemen snel contact met u op.