meer over Ibuildings

Websites worden applicaties. Gebruikers verwachten een rijke ervaring, op elk device en versmolten met sociale media functies. Moderne websites fungeren als interactief communicatie platform tussen de bezoekers en u als organisatie, maar ook tussen de bezoekers zelf.

We leven in een spannende tijd te midden van deze democratisering van onderlinge wereldwijde communicatie. Alle bedrijven en organisaties veranderen hierdoor, en hebben behoefte aan flexibele oplossingen om dit te faciliteren.

Wij bouwen die oplossingen. Met heel veel passie, talent en hulp van de modernste webtechnologieën om zo mensen sneller en effectiever met elkaar te laten communiceren. Welkom op het nieuwe internet! Welkom bij Ibuildings, de bouwers van dat nieuwe internet.

Benieuwd naar het nieuwe internet? Wat zit er achter, hoe verschilt het van de website die u nu heeft?

Maak een afspraak en proef onze passie voor dat nieuwe internet.

 

Wij weten...

 •  

  ... waarom een grote nieuwssite als NU.nl IN de lucht blijft, als er een vliegtuig UIT de lucht valt en Nederland massaal de website bezoekt

 •  

  ... hoe u kunt voorkomen dat uw organisatie in het nieuws verschijnt, omdat uw website getroffen is door een beveiligingslek

 •  

  ... hoe een mobiele app platform-onafhankelijk ontwikkeld kan worden terwijl u toch de voordelen van de App Stores kunt benutten

 •  

  en hoe een databank met 8 miljoen Nederlandse krantenpagina’s voor iedereen tegelijkertijd toegankelijk blijft is voor ons ook geen ingewikkeld vraagstuk

Van deze kennis en ervaring profiteert u bij ontwikkeling, ondersteuning, beheer, analyse en advies van uw applicaties voor web en mobiel. Zonder dat u gebonden bent aan ons als leverancier, want we werken met open standaarden als PHP, JavaScript en HTML5. De enige reden om samen te blijven werken is dat u tevreden bent over onze inzet en expertise.

Wat klanten over ons zeggen

 • "De strakke projectplanning van Ibuildings was een zegen voor ons project"

  Valentine van der Lande,
  oprichter/directeur TenPages.com

 • "Niemand heeft zoveel ervaring met high-traffic/- high-performance-sites als Ibuildings"

  Peter Brinkerink,
  sr. IT-manager Sanoma Media

 • "Ibuildings is heel praktisch, pragmatisch en bedenkt steeds of en hoe een advies uitvoerbaar is"

  Michiel Schok, technisch
  productmanager SURFnet

 • "Wat mij aansprak was hun 'hands-on'-mentaliteit. Ze pakten onze informatie heel zelfstandig op en zetten die om in concrete voorstellen. Geen eindeloze discussies of papierwerk, maar gewoon laten zien wat je bedoelt"

  Gerard Keizer, manager
  Business Processes Strukton Rail

 • "Ze zijn een prettige partij om mee samen te werken. Naast hun technische expertise, hebben ze een duidelijke visie over hoe je met projecten omgaat"

  Serge van Steensel,
  IT manager NU.nl

Werken bij Ibuildings

Werken bij Ibuildings betekent werken in een informele sfeer met collega’s die stuk voor stuk freak zijn op hun vakgebied. Iedereen helpt elkaar en samen ronden we projecten succesvol af.

Maar, computers hebben nu eenmaal de eigenschap je soms te laten vergeten dat je een hele dag hebt doorgebracht zonder één woord te hebben gesproken. Gelukkig zorgen we wel voor enig tegenwicht, bijvoorbeeld in de vorm van een gewelddadig potje tafelvoetbal of viersterren barbeque, maar ook door te gaan zeilen, skydiven of het geluk te beproeven in het casino.

 

Daarnaast organiseert Ibuildings ieder jaar de Dutch PHP Conference in Amsterdam; een internationale evenementen van 3 dagen waar we altijd weer naar uitkijken.

Voor nog meer 'inside information' en achtergronden, maar natuurlijk ook vacatures, kun je terecht op: WerkenBijIbuildings.nl

Contactpersonen

Directie

 • Joni Overbosch Joni Overbosch
  E-mail
  06 46 19 50 81

Projectmanagement