Strategische webontwikkeling

Ibuildings helpt organisaties bij de strategische transitie van ‘business’ naar ‘online business’. Wij ontwerpen en realiseren bedrijfskritische maatwerk webapplicaties voor organisaties waar alleen een standaard website of webapplicatie onvoldoende is. Wij adviseren daarvoor: ‘maatwerk waar het moet en standaard waar het kan’. Door de inzet van moderne open source technologie realiseren wij lange termijn oplossingen met de juiste kwaliteit, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid.

PHP-technologie

We zijn experts op het gebied van PHP-technologie, de meest succesvolle webtechnologie. We ontwikkelen sinds onze oprichting in 1999 met PHP en zijn inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied.

Kernwaarden van Ibuildings

  • Kwaliteit: wij zijn kritisch en streven naar de hoogst haalbare uitvoering 
  • Bedreven: wij doen met passie waar we goed in zijn
  • Eerlijk: wij handelen oprecht en integer
  • Plezier: samen aan de slag in een prettige omgeving
  • Praktisch: wij handelen op een manier die ook uitvoerbaar is

Ibuildings Italy

Naast onze vestigingen in Utrecht en Vlissingen is Ibuildings ook actief in Italië. Onze dochteronderneming Ibuildings Italy richt zich vanuit Milaan op de Italiaanse markt, met een gepassioneerd team van PHP & JavaScript developers en designers.
Samen vormen we een sterk internationaal team dat voor Europese opdrachtgevers de grootste uitdagingen kan aanpakken door onze gezamenlijke expertise, omvang en internationale focus.

Bezoek onze Italiaanse website:

https://www.ibuildings.it/
 

Werken bij Ibuildings

foto medewerkers Ibuildings

 

Ibuildings meet haar succes niet alleen in de tevredenheid van opdrachtgevers, maar werkt net zo hard aan het bieden van de meest interessante werkomgeving voor onze medewerkers. Met uitdagende en belangrijke projecten voor het team van software engineers als sleutel voor ons succes.
Ons team van software engineers groeit hard in ervaring, expertise en wijsheid, met elk project wat we uitvoeren. Vaak voor zeer diverse opdrachtgevers in de meest uiteenlopende sectoren. Dat geeft ons team een brede blik op webontwikkeling en geeft elke developer iedere keer de mogelijkheden om persoonlijk te groeien.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bezoek dan onze carrièrewebsite met meer informatie en vacatures:

http://www.werkenbijibuildings.nl

Dutch PHP Conference

DPC

 

Ibuildings hecht grote waarde aan de open source community en specifiek de PHP community. Door het delen van niet alleen broncode, maar juist de achterliggende inzichten, ideeën, best practices en de visie op webontwikkeling is PHP wereldwijd zo succesvol geworden. Ibuildings wil actief bijdragen aan het succes van PHP.

Daarom zijn we ruim 10 jaar geleden gestart met het organiseren van een nieuwe conferentie rond PHP technologie: de Dutch PHP Conference (DPC). 

De DPC brengt elk jaar in Amsterdam zo'n 600 PHP developers, software architecten en managers bij elkaar tijdens een driedaagse conferentie. We zijn ontzettend trots op het enorme succes van DPC de afgelopen 10 jaar.  

Lees meer over DPC op de conferentie website:

http://www.phpconference.nl

Maak persoonlijk kennis met ons

Wilt u meer weten over wie wij zijn, hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Tom Schenkenberg

Tom Schenkenberg

Formulier verzonden.

Wij nemen snel contact met u op.