Strategische webontwikkeling

Ibuildings helpt organisaties bij de strategische transitie van ‘business’ naar ‘online business’. Wij ontwerpen en realiseren bedrijfskritische maatwerk webapplicaties voor organisaties waar alleen een standaard website of webapplicatie onvoldoende is. Wij adviseren daarvoor: ‘maatwerk waar het moet en standaard waar het kan’. Door de inzet van moderne open source technologie realiseren wij lange termijn oplossingen met de juiste kwaliteit, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid.

Kernwaarden van Ibuildings

  • Kwaliteit: wij zijn kritisch en streven naar de hoogst haalbare uitvoering 
  • Bedreven: wij doen met passie waar we goed in zijn
  • Eerlijk: wij handelen oprecht en integer
  • Plezier: samen aan de slag in een prettige omgeving
  • Praktisch: wij handelen op een manier die ook uitvoerbaar is

Werken bij Ibuildings

foto medewerkers Ibuildings

 

Ibuildings meet haar succes niet alleen in de tevredenheid van opdrachtgevers, maar werkt net zo hard aan het bieden van de meest interessante werkomgeving voor onze medewerkers. Met uitdagende en belangrijke projecten voor het team van software engineers als sleutel voor ons succes.
Ons team van software engineers groeit hard in ervaring, expertise en wijsheid, met elk project wat we uitvoeren. Vaak voor zeer diverse opdrachtgevers in de meest uiteenlopende sectoren. Dat geeft ons team een brede blik op webontwikkeling en geeft elke developer iedere keer de mogelijkheden om persoonlijk te groeien.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bezoek dan onze carrièrewebsite met meer informatie en vacatures:

http://www.werkenbijibuildings.nl

Dutch PHP Conference

Ibuildings hecht grote waarde aan de open source community en specifiek de PHP community. Door het delen van niet alleen broncode, maar juist de achterliggende inzichten, ideeën, best practices en de visie op webontwikkeling is PHP wereldwijd zo succesvol geworden. Ibuildings wil actief bijdragen aan het succes van PHP.

Daarom zijn we ruim 10 jaar geleden gestart met het organiseren van een nieuwe conferentie rond PHP technologie: de Dutch PHP Conference (DPC). 

De DPC brengt elk jaar in Amsterdam zo'n 600 PHP developers, software architecten en managers bij elkaar tijdens een driedaagse conferentie. We zijn ontzettend trots op het enorme succes van DPC de afgelopen 10 jaar.  

Lees meer over DPC op de conferentie website:

http://www.phpconference.nl

Holacracy

Bij Ibuildings werken wij aan de hand van de organisatiestructuur Holacracy. Geen top down structuur maar een werkomgeving waar iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar werkzaamheden binnen benoemde rollen. Binnen elke rol prioriteer je zelf het werk en geef je zelf invulling aan de werkzaamheden.


Iedere week houden wij een gestructureerd werkoverleg waar we elkaar up to date houden over projecten en ter plekken agendapunten kunnen inbrengen die op een efficiënte wijze worden afgehandeld. Er worden tevens rollenoverleggen gehouden waar verantwoordelijkheden belegd kunnen worden in bestaande rollen of nieuwe rollen worden gecreëerd. Met Holacracy houden we het werk transparant en is het voor iedereen duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is. Dit maakt de organisatie flexibel voor veranderingen.

Maak persoonlijk kennis met ons

Wilt u meer weten over wie wij zijn, hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Tom Schenkenberg

Tom Schenkenberg

Formulier verzonden.

Wij nemen snel contact met u op.