Software-architectuur - het fundament voor uw online ambities

Uw software-architectuur bepaalt alles. Van onderhoudbaarheid, flexibiliteit, uitbreidbaarheid, performance en veiligheid tot de vereiste expertise van uw software engineers. Het is letterlijk het fundament van uw online business en ambities.

Onze software-architecten ontwerpen en implementeren de juiste architectuur voor onze projecten en adviseren ook uw ontwikkelteam bij de start van een nieuw ontwikkelproject.

AVG

Bedrijven en organisaties moeten voldoen aan steeds strengere eisen op het gebied van de verwerking van persoonsgegevens. De nieuwe AVG (de Nederlandse invulling van de Europese GDPR) vraagt aanpassingen aan de organisatorische processen, maar ook aan de gebruikte software.
Ibuildings helpt u om uw bestaande of nieuwe maatwerk webapplicaties te laten aansluiten aan de nieuwe eisen op het gebied van de verwerking van persoonsgegevens.
 


Mobile - eerst mobiel, daarna desktop

Websites worden applicaties. En applicaties worden apps. Met een touch interface als het unieke verschil. Ibuildings bouwt applicaties die u net zo gemakkelijk bedient met een vinger als met een muis. En omdat een touch interface ook bediend kan worden met een muis - maar niet andersom - adviseren wij: Touch First. Ons uitgangspunt: een applicatie moet gewoon werken, los van het apparaat in je handen of op je bureau.


Security - a way of life bij Ibuildings

Onze uitgebreide expertise is beschikbaar voor opdrachtgevers in de vorm van security audits en advisering. Met een security audit stellen we vast of uw webomgeving het juiste veiligheidsniveau heeft en wij doen concrete aanbevelingen om dit te verbeteren. Niet alleen voor uw webomgeving, maar ook voor uw ontwikkelproces. Security is geen eenmalige taak, maar moet een integraal onderdeel zijn van het continue ontwikkelproces.


Performance - een integraal onderdeel van elk project

Wij hebben ruime ervaring opgedaan met het bouwen van high performance websites, zoals NU.nl en voor RTL Nieuws. Door inzet van slimme technieken zorgen wij dat uw bestaande of nieuwe applicatie snel en direct aanvoelt. Dit zorgt voor een positieve gebruikerservaring.