Applicatie Ontwikkeling

Ibuildings ontwerpt en bouwt solide internetarchitecturen, webapplicaties en mobile apps. Met een gepassioneerde groep specialisten kunnen wij de grootste uitdagingen aan, dankzij 17+ jaar ervaring en gebruik van de modernste technologieën.

Applicatie Support

Met de realisatie van een website of webapplicatie bent u pas op de helft. De andere helft van het succes ligt in het effectief beheren en doorontwikkelen. Wij leveren 100% ondersteuning voor door ons of door anderen ontwikkelde applicaties. Wij  doen dat met glasheldere SLA afspraken, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Doorontwikkeling en onderhoud

Het doorontwikkelen van een website of webapplicatie is noodzakelijk om succesvol te blijven op internet. Om dit efficiënt te realiseren, hebben wij hiervoor aparte processen ingericht.

Overname beheer

Met een helder intakeproces nemen we in korte tijd het complete technische beheer van uw webapplicatie over. Wij voeren essentiële onderhoudstaken uit, lossen problemen op en voeren verbeteringen door in de applicatie.

Tweedelijns support

Ook als u een eigen ontwikkelteam heeft, kunt u specifieke ondersteuning benutten van onze software engineers. Bijvoorbeeld om bij grote vraagstukken of problemen bij te dragen met capaciteit, knowhow en specifieke expertise.

Consultancy

Hoe kunnen wij u helpen?

We komen graag geheel vrijblijvend kennismaken en kunnen desgewenst direct de technische diepte in. Dus geen verkoper, maar voor u relevante adviezen. Maak een afspraak om onze passie voor internet te proeven.

Tom Schenkenberg

Tom Schenkenberg

Formulier verzonden.

Wij nemen snel contact met u op.