cursor

Benieuwd hoe wij onze passie
kunnen inzetten voor het realiseren
van uw online ambitie?

RTL Nieuws

RTL Nieuws

RTL Nieuws bereikt dagelijks miljoenen mensen. Het CMS van de redactie is dan ook een bedrijfskritisch systeem dat niet mag haperen. Ibuildings ontwikkelde dit redactiesysteem met succes in Drupal. 

lees meer
Strukton Rail

Strukton Rail

Ibuildings ontwikkelde voor Strukton Rail de Iworkx Blueprint applicatie. Deze bedrijfskritische applicatie is het enige medium dat de organisatie, standaarden en werkwijzen van Strukton Rail volledig beschrijft en is dus een blauwdruk voor de bedrijfsvoering.

 

Lees meer
Abuse Information Exchange

Abuse Information Exchange

"Je zoekt een slimme partij , die tegelijkertijd flexibel is. Ibuildings maakt dat bij ons waar."

In de strijd voor een veiliger internet heeft de Vereniging Abuse Information Exchange de AbuseHUB gelanceerd.

Lees meer
Surfnet

Surfnet

"Wij zochten een sterke PHP-specialist, die de middleware kon ontwikkelen: de vertaalslag tussen de bestanden database en de web-based GUI. Dat bleek Ibuildings te zijn. De PHP-kennis en klant betrokkenheid van Ibuildings heeft een behoorlijke bijdrage geleverd aan het succes van SURFmedia"

Lees meer

Onze passie voor technologie zetten we in
voor het succes van uw organisatie

Ibuildings zet moderne webapplicatie technologieën in om veilige, onderhoudbare en schaalbare weboplossingen te realiseren voor uw online succes. Wij hebben in ruim 20 jaar zeer veel ervaring en expertise opgebouwd met het ontwerpen en realiseren van bedrijfskritische websites en webapplicaties voor de meest veeleisende opdrachtgevers.

Proces + Talent + Expertise
= Verzekerd resultaat

20+

Jaar ervaring met state-of-the-art internettechnologie.

25+

PHP Software Engineers & Specialisten.

350+

Succesvolle nieuwbouw- en verbouwprojecten.

Onze Diensten

Onze Expertise

Onze code is getest, onderhoudbaar en veilig. Wij gebruiken de meest succesvolle open source technologieën zoals PHP en JavaScript voor maatwerk applicatieontwikkeling, API-backend ontwikkeling, headless CMS-oplossingen en mobile web apps. Onze diepgewortelde passie voor kwaliteit, onderhoudbaarheid en veiligheid ervaart u in ons solide ontwikkelproces en het uiteindelijke resultaat: software waarop je kunt vertrouwen.

Technologie

Wij gebruiken beproefde open source technologieën zoals PHP en JavaScript voor maatwerk applicaties, API-backend ontwikkeling, headless CMS-oplossingen en mobile web apps.

PHP / Symfony

Symfony is het meest populaire PHP framework voor ontwikkeling van webapplicaties. Wij gebruiken Symfony in bijna elk project, om sneller en flexibeler moderne webapplicaties te realiseren.

JavaScript

Grote onderdelen van elke webapplicatie worden ontwikkeld met JavaScript technologie. Wij passen hierbij frameworks toe zoals jQuery, React en Angular. JavaScript vormt naast PHP een van de kerntechnologieën bij Ibuildings.

Drupal

Drupal is volledig gebaseerd op PHP. Door onze diepgaande PHP-expertise kunnen wij Drupal op de juiste wijze inzetten, zodat het snel, stabiel en onderhoudbaar blijft. Zo realiseren wij maatwerk van hoge kwaliteit binnen Drupal omgevingen.


Symfony logo
Docker
React logo
AngularJs logo
Drupal
Typescript logo
Amazon logo
Nginx logo
Varnish logo
Mysql logo

Projecten waar we trots op zijn

Samenwerken?

Wij werken graag samen met internet overtuigde organisaties.
Dit zijn wij namelijk ook.

Tom Schenkenberg

Tom Schenkenberg

Formulier verzonden.

Wij nemen snel contact met u op.