Een greep uit ons arsenaal

Slimme architectuur


Als eerste en belangrijkste component om optimale performance te bereiken is het toepassen van de juiste software architectuur. Software architectuur die vanaf het begin berekend is op performance en schaalbaarheid. Onze software architecten beschouwen dit als het meest invloedrijke component in performance. Als dit niet goed is, helpen de andere tools maar ten dele.

 

slimme architectuur

Content Delivery Network


Afbeelding 2Door de toepassing van een Content Delivery Network wordt een groot gedeelte van de web content wereldwijd beschikbaar gemaakt via een netwerk van servers (geografisch) dichtbij de bezoekers. Het is zeer effectief om de performance van websites met een internationale doelgroep te optimaliseren.

Caching


Niets is zo traag als een database toepassing. Door gebruik te maken van de juiste caching op de juiste plaats en op de juiste tijd kan zelfs de traagste database applicatie als snelle applicatie voor de gebruiker worden gepresenteerd.

Caching

API infrastructuur


ApiDoor gebruik te maken van een voor performance geoptimaliseerde API laag kunnen onderliggende trage systemen toch ingezet worden. Zo kan een API-laag als buffer fungeren voor een trage transactie verwerking elders, zodat de bezoeker er in elk geval geen last van heeft.

Hosting


Hosting is een belangrijk component voor elke webapplicatie, zeker als het gaat om performance. Ibuildings werkt met solide partners op het gebied van hosting. Daarnaast hebben we intieme kennis over de benodigde hosting infrastructuur en adviseren we onze opdrachtgevers hierin. Hosting

Advies nodig?

Heeft u een vraag over performance of bent u benieuwd naar onze visie op uw performance problemen? We komen graag geheel vrijblijvend kennismaken en kunnen desgewenst direct de technische diepte in. Dus geen verkoper, maar voor u relevante adviezen. Maak een afspraak om onze passie voor internet te proeven.

Onze specialisten zijn stuk voor stuk door de wol geverfde en uit de praktijk geboren vakmensen met een diepe kennis van hun expertisegebied, en brengen dit dagelijks in de praktijk bij de vele projecten die we uitvoeren en begeleiden.

ONZE PERFORMANCE EXPERT:

foto martin roest

Martin Roest

Formulier verzonden.

Wij nemen snel contact met u op.