Applicatie Ontwikkeling

Ibuildings ontwerpt en bouwt solide internetarchitecturen, webapplicaties en mobile apps. Met een gepassioneerde groep specialisten kunnen wij, dankzij 17+ jaar ervaring en gebruik van de modernste technologieën, de grootste uitdagingen aan.

Applicatie Support

Met de realisatie van een website of webapplicatie bent u pas op de helft. De andere helft van het succes ligt in het effectief beheren en doorontwikkelen van deze applicatie. Of het gaat om een door ons ontwikkelde applicatie, of dat u deze zelf of door een ander bedrijf heeft laten realiseren, wij leveren 100% ondersteuning met glasheldere SLA afspraken, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

 

Doorontwikkeling en onderhoud

Het doorontwikkelen van een website of webapplicatie is noodzakelijk om succesvol te blijven op internet. Om dit op een efficiënte manier te realiseren hebben wij hiervoor aparte processen ingericht. 

Overname beheer

Via een helder intake proces nemen we in korte tijd het complete technische beheer van uw webapplicatie over. We voeren we essentiële onderhoudstaken uit, lossen problemen op en voeren verbeteringen door in de applicatie.

Tweedelijns support

Ook als u een eigen ontwikkelteam heeft, kunt u gebruik maken van specifieke ondersteuning van onze software engineers om bij grote vraagstukken of problemen bij te dragen in capaciteit, knowhow en specifieke expertise.

Consultancy

Benieuwd hoe we kunnen helpen?

We komen graag geheel vrijblijvend kennismaken en kunnen desgewenst direct de technische diepte in. Dus geen verkoper, maar voor u relevante adviezen. Maak een afspraak om onze passie voor internet te proeven.

foto tom

Tom Schenkenberg

Formulier verzonden.

Wij nemen snel contact met u op.