Wat doet Ibuildings?

Als kennisgedreven technisch internetbureau ontwikkelen wij de software-infrastructuur achter de volgende generatie van online ondernemingen. We helpen bij de strategische transitie van business naar online business door het inzetten van moderne webtechnologie, zoals:

  • High-performance websites
  • API back-end & cloud services
  • Self-service omgevingen
  • Slimme mobiele apps
  • Enterprise contentmanagement oplossingen

Vanuit Vlissingen, Brussel en Utrecht werken we met zo’n 20 mensen aan onze missie: Met passie voor technologie samenwerken aan het succes van organisaties!

Hoe doen we dat?

En dat doen we door gebruik te maken van open standaarden, de beste open source softwarecomponenten. Samen met een robuust ontwikkelproces kunnen we op tijd en binnen budget de juiste oplossingen opleveren voor onze opdrachtgevers.

Technologie?

Wij gebruiken PHP met Symfony of Laravel voor de robuuste backend. En React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor CMS oplossingen gebruiken we Drupal 8 of JAMStack. Nieuwe software-infrastructuur bouwen we op de AWS en Azure public cloudplatformen.
Alles met moderne software engineering practices zoals SOLID, TDD, CI/CD OTAP-straten en architecturen zoals SOA, CQRS/ES en hexagonal architectures.

De sleutel voor ons succes

Ibuildings meet haar succes niet alleen in de tevredenheid van onze opdrachtgevers, maar werkt net zo hard aan het aanbieden van de meest interessante werkomgeving voor onze medewerkers.

Met uitdagende en belangrijke projecten voor het team van software engineers als sleutel voor ons succes. Ons team van software engineers groeit namelijk enorm in ervaring, expertise en wijsheid met elk project wat we uitvoeren. Dat geeft ons team die brede blik op webdevelopment en geeft elke developer iedere keer de mogelijkheden om persoonlijk te groeien.

Waarom werken bij Ibuildings?

Waar kwaliteit de standaard is

Binnen projecten wordt altijd gestreefd naar de mogelijkheden om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Dit wordt zowel technisch als organisatorisch geborgd.

In een vooruitstrevende werkomgeving

De informele en transparante manier van omgang en uiterst platte organisatie hiërarchie zorgen voor een prettige werksfeer.

Met een de grote verscheidenheid aan werkzaamheden en projecten

Van software development tot tech coaching en van tech sales support tot research.

Zelfstandig werken in een team

Iedereen heeft verantwoordelijkheid over een eigen deel maar het teamwerk zorgt dat die delen 1 succesvol resultaat vormen.

Met een sterk reflecterend vermogen

Er wordt constant gekeken naar knelpunten en hoe die verholpen kunnen worden. En dit wordt dan ook geborgd in het proces.

Goede werksfeer door mix van professionaliteit, flexibiliteit en informaliteit.

We nemen ons werk serieus zodat we kwaliteit kunnen leveren, maar werkplezier is een belangrijke waarde waar echt wat aan wordt gedaan.

Groei is belangrijk

De basis voor de groei van de onderneming is de persoonlijke groei van alle medewerkers. Daarom wordt er geïnvesteerd in verschillende vormen van kennisdeling, workshops, en conferentiebezoek.

Persoonlijke ontwikkeling

De interesse in technologie en software engineering en het willen leren van nieuwe dingen, zorgt voor je persoonlijke ontwikkeling. Ibuildings stimuleert deze ontwikkeling door je de kans te geven conferenties te bezoeken, trainingen en cursussen te volgen, boeken te lezen etc. Dit begint met het delen van jouw eigen kennis. We hebben regelmatig workshops en lunchbox meetings over uiteenlopende onderwerpen om kennis met je directe collega’s te kunnen delen.
Samen met de variëteit aan projecten en technologieën vormt dit de ideale omgeving om voor stagiairs, startende en ook zeker ervaren developers je carrière te starten of verder te verbreden.

"Ibuildings is een jong en dynamisch bedrijf dat innovatie omarmt."

‐‐ Martin Roest

We leren jou de kneepjes van het vak, waarbij je wordt gecoacht door een van onze ervaren medewerkers. Samen bekijken we waar jouw interesse ligt en hoe we dit kunnen vormgeven in een groeipad. Wat wil jij graag?

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als allround developer, wil je doorgroeien naar de functie van lead developer of wil jij specialist worden? Je kan verschillende wegen bewandelen om jouw talent optimaal te benutten en in te zetten. We zorgen er altijd voor dat je genoeg mogelijkheden hebt om te leren over nieuwe technieken. Het faciliteren van een lerende organisatie is onderdeel van onze arbeidsvoorwaarden.