Angela Polderman-Sleutel

De nieuwe werken-bij-Ibuildings website is live!

Angela Polderman-Sleutel

De nieuwe werken bij Ibuildings website is live en daar zijn we uiteraard erg trots op! Met de nieuwe website willen we laten zien hoe leuk en uitdagend het is om bij Ibuildings te werken. We laten zien hoe het achter de schermen is en willen hiermee de sfeer bij Ibuildings laten proeven. Zo hopen we jou enthousiast te maken om bij Ibuildings te komen werken. Lees meer over onze kernwaarden, hoe wij werken en aan wat voor projecten wij werken.

We geloven in de juiste tool voor de job. En bij de meeste jobs vereist het de inzet van de allerlaatste webtechnologie als tool. Maar voor onze eigen werken-bij-ibuildings website is die juiste tool gewoon Squarespace. Dit is een SaaS content management omgeving waarmee we zelf – sorry software engineers! - alles kunnen beheren en aanpassen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.werkenbijibuildings.nl