TMS

11e editie van onze Dutch PHP Conference

Tom Schenkenberg

DPC 2017Ibuildings organiseert elk jaar een internationale conferentie rond PHP technologie: de Dutch PHP Conference (DPC). Afgelopen week was alweer de 11e editie van onze succesvolle conferentie waar zo’n 630 developers, software architecten en community leden in de Amsterdamse RAI bij elkaar komen.

We hechten grote waarde aan de open source community waarin niet alleen de ruwe broncode, maar ook de achterliggende inzichten, ideeën, best-practices en visie met elkaar worden gedeeld. En op conferenties zoals onze DPC heeft iedereen de gelegenheid om elkaar ook in het echt te ontmoeten, nieuwe mensen te leren kennen, maar vooral kennis en inspiratie op te doen. 

Op DPC hebben we ruim 50 sprekers vanuit de hele wereld uitgenodigd om over een breed scala aan onderwerpen rondom webtechnologie te spreken. En ook de bezoekers komen uit de hele wereld; 20% van de bezoekers komen van buiten Nederland.

De conferentie bestaat uit een tutorialdag (een soort masterclass) waarin deelnemers hands-on workshops volgen van experts op webtechnologie gebied. Daarna volgen twee volgepakte dagen met 5 tracks van ieder 5 sessies voorafgegaan en afgesloten door inspirerende keynotes.

Hartelijk dank aan alle sprekers, bezoekers en sponsoren voor het mogelijk maken van weer een fantastische editie van onze conferentie!

We zien iedereen graag terug op 7, 8 & 9 juni 2018 voor de volgende editie.

Hieronder volgt een korte impressie in beeld:

DPC 2017DPC 2017DPC 2017DPC 2017